• Favorilere Ekle

Onikişubat/Kahramanmaraş
Takvim
Site Haritası

Kurban Bayramınızı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle… İbrahim Sarı Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı
09.07.2022
Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği tarafından organize edilen ve Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek 'Balık Festivali' 10 Eylül'de başlıyor. Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte, birçok ikram ve gösteri de balık tutkunlarıyla buluşturulacak. Denizi olmayan ama en çok balık ihracatı yapan illerin başında gelen Kahramanmaraş, 3’üncü Geleneksel Balık Festivali’nin hazırlıklarına başladı. Türkiye’nin çeşitli illerinden de katılımın olacağı etkinlikte, balık stantları, gösteriler, yarışmalar ve ekmek arası balık ikramı yapılacak.
07.07.2022
Türkiye’nin çeşitli illerinden de katılımın olacağı etkinlikte, balık stantları, gösteriler, yarışmalar ve ekmek arası balık ikramı yapılacak. Milli İrade meydanında 10 Eylül Saat 10.00’da başlayacak olan 3’üncü Geleneksel Balık Festivali 11 Eylül Cumartesi Saat 22.00’de sona erecek. Ulusal ve yerel sanatçıların yer alacağı etkinlikte Kahramanmaraş Halk Oyunları ile Kemençe gösterileri de yapılacak. Tatlı su balıkçılığı üretimi noktasında 2’nci sırada yer alan Kahramanmaraş’ta düzenlenecek etkinliğin, ticari potansiyeli de artırması hedefleniyor. Çocuklar için balık tutma yarışmaları, halkoyunları, geleneksel okçuluk ve balık ikramı gibi bir dizi etkinliğin gerçekleştirileceği festivale balık tutkunları ve vatandaşlar ücretsiz katılım sağlayabilecek.
07.07.2022
Kentteki balıkçı esnafını tek çatı altında toplayan ve etkin faaliyetleriyle hem derneğin hem de Kahramanmaraş’ın tanıtımına önemli katkı sunan Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği, her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilere yemek ikramında bulundu. Dernek Başkanı İbrahim Sarı öncülüğünde gerçekleşen yemek programına çok sayıda gazeteci katılım sağlarken, program sonrası açıklamarlarda bulunan Sarı, “Biz Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği olarak gazeteci arkadaşlarımızı önemsiyoruz.
05.02.2022
Denize kıyısı bulunmadığı halde yılda 55 ülkeye 20 milyon doların üzerinde 6 bin ton alabalık ihraç eden ve Türkiye'nin en büyük balık işleme ve paketleme tesisine sahip olan Kahramanmaraş’ta ilk kez bir Balık Festivali düzenlenecek. İhraç ettiği yüksek miktardaki balıklarla dikkat çeken Kahramanmaraş’ta Balıkçılar Derneği’nin organizesinde ilk kez bir Balık Festivali gerçekleştirilecek.
28.08.2021
Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği olarak denizi olmayan şehir Kahramanmaraşta Balık Festivali programı kapsamında sayın valimiz ÖMER FARUK COŞKUN, sayın il başkanımız FIRAT GÖRGEL, sayın Büyük Şehir Belediye Başkanı HAYRETTİN GÜNGÖR, sayın Onikişubat Belediye Başkanı HANEFİ MAHÇİÇEK, sayın Dulkadiroğlu Belediye Başkanı NECATİ OKAY, sayın Türkoglu Belediye Başkanı OSMAN OKUMUŞ başkanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. İBRAHİM SARI Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı
17.08.2021
Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği tarafından Eylül ayı ilk haftasından planlanan Balık Festivalinde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Festival hakkında bilgiler veren Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı, 46 metre uzunluğunda mangal kuracaklarını ve 5 bin kişiye balık ekmek dağıtacaklarını söyledi.
13.08.2021
Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği olarak denizi olmayan şehir Kahramanmaraş'ta balık festivali programı kapsaminda sayın Necati OKAY başkanıma desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. İbrahim Sarı Dernek Başkanı
13.08.2021
Günümüzün etkili iletişim araçlarından biri olan internet ortamında yer almak, bilgi görüş ve düşüncelerin paylaşılması, kültür birkiminin, geleneklerin , göreneklerin yeni nesillere aktarılması ve derneğimize daha kolay ulaşılması amacıyla 2021 yılında çağın gereksinimlerine uyarak KAHRAMANMARAŞ BALIKÇILAR DERNEĞİ site tasarımı yapılmış, kapsamlı bilgileri, kolay kullanışı ve yeni tasarımı ile 12.08.2021 tarihi itibariyle yayına girmiştir. Ayrıca derneğimizin sosyal medya hesapları da daha aktif kullanılmaya başlanacaktır.
09.08.2021
TÜRKİYE HABER